Ajax zet jacht in op plek twee, jong én oud moet het verschil maken tegen Groninge

Ajax zet jacht in op plek twee, jong én oud moet het verschil maken tegen Groningen

Vandaag om 14:00
Laatste update: om 14:47

ADVERTORIAL - Ajax speelde nog altijd pas vijf wedstrijden in de Eredivisie en kan, indien de ingehaalde wedstrijden worden gewonnen, zelfs nog op plek twee terechtkomen in de Eredivisie. De Amsterdammers beleefden een lastig midweeks duel met Slavia Praag en spelen nu thuis tegen FC Groningen. TOTO staat klaar voor deze wedstrijd, waarmee plek vijf al in zicht kan komen voor Ajax! 

Farioli lijkt recept te hebben

Met tien punten uit de eerste vijf wedstrijden is Ajax bezig aan een wederopbouw in de hoofdstad. Waar het vorig seizoen nog kommer en kwel was, heeft de ploeg nu een goed vooruitzicht in de Europa League en kan er ook worden geconcurreerd om een plek in de top twee van de Eredivisie. PSV lijkt voorlopig nog niet in te halen, maar dat er weer kans is op een Champions League-plek zal veel Ajax-fans goed doen.

De Amsterdammers kunnen niet beschikken over Bertrand Traoré en daarom zal het gevaar vooral van Brian Brobbey en Mika Godts moeten komen. Weet Brobbey twee keer te scoren tegen Groningen? Dan pak je maar liefst 6.50 keer je inleg! Een goal in beide helften levert je met de Special 12.50 keer je inleg op. De teruggekeerde Davy Klaassen was ook al meermaals belangrijk voor de ploeg. Kopt Klaassen zondag binnen? Dan pak je maar liefst elf keer je inleg.

Godts laat met de week meer zien dat hij klaar is voor het grote werk. De Belg moet opstaan met het vertrek van Steven Bergwijn en dat gaat tot dusver uitstekend. Maakt de linksbuiten er twee tegen Groningen? Daar staat een quotering van 9.50 voor klaar! Maakt Godts de laatste goal in het duel? Dan ontvang je 6.75 keer je inleg

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust