Domper voor AZ in 'fantastisch' San Mamés

Domper voor AZ in 'fantastisch' San Mamés: 'Zijn gewoon nog niet goed genoeg'

Vandaag om 11:19
Laatste update: om 11:28

Sven Mijnans baalt van het verlies van zijn AZ op bezoek bij Athletic Club (2-0) in de Europa League, al is hij wel realistisch. Zijn ploeg is op dit moment nog niet klaar om zich te écht te zien tegen tegenstanders van dit niveau.

De middenvelder van AZ zag hoe zijn ploeg simpelweg tekort kwam tegen de Spanjaarden. "Het is jammer om te zien dat we als AZ op dit moment nog niet goed genoeg zijn om hier een resultaat te kunnen boeken", begint hij voor de camera van ESPN. "Tot de zeventigste minuut hebben we hard gewerkt met elkaar en ging het goed, al waren ze dreigend. Na de 1-0 nemen we ook wat meer risico. Feit is dat dat we vandaag niet in ons spel konden komen, en dat is jammer."

Mijnans was vooral ook onder de indruk van het stadion van Athletic Club San Mamés. "Tuurlijk is dat fantastisch. Soms vergeet je een beetje te genieten van hoe het er allemaal uitziet. Dat zijn dingen die je van thuis te horen krijgt. Dit zijn de stadions waar je vaker in wil spelen en waar je naartoe wil groeien", besluit Mijnans.