Dusan Tadic reageert op fluitconcert van FC Twente-fans

'Ajax is mijn liefde, ik heb Ajax altijd in mijn hart'

Vandaag om 10:22

Dusan Tadic kon donderdagavond niet rekenen op een warm ontvangst in De Grolsch Veste. De 35-jarige aanvaller diende FC Twente voor twee seizoenen, maar werd tijdens de confrontantie met zijn oude club getrakteerd op een striemend fluitconcert door de fans. Tadic kan er wel om lachen. 

"Het is geen probleem voor mij", reageert Tadic na afloop van het remise tegenover de NOS. "Het is voetbal en dat zijn emoties. De fans moeten alleen niet vergeten dat ik ze vijftien miljoen opleverde toen ik naar Southampton ging", knipoogt de Serviër.

Voor de camera van ESPN gaat Tadic nog wat dieper in op het fluitconcert. "Ik ben eraan gewend, want toen ik bij Ajax speelde floten ze me ook al uit. Maar het is geen probleem. Ik kan er soms ook wel van genieten", lacht hij.

Twente en het Fenerbahçe van Tadic hielden elkaar op gelijke hoogte in de Europa League (1-1). Tadic nam op assist van Sofyan Amrabat het enige doelpunt van de Turken voor zijn rekening. "Zowel de assist als de goal waren mooi. Het was een geweldige bal van Sofyan en ik maakte hem mooi af", aldus de Serviër.

'Ajax is mijn liefde'
Tadic laat zich tegenover de NOS ook nog even uit over zijn andere oud-club, Ajax. "Ajax is mijn liefde, ik heb Ajax altijd in mijn hart. Het is mooi dat het beter gaat. Er komen mensen terug, die weten wat Ajax is en ik ben heel blij om dat te zien."