Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Priske wijzigt elftal op één positie

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: nieuweling keert terug in basiself

Vandaag om 08:32
Laatste update: om 08:42

Na de 0-4 afstraffing tegen Bayer Leverkusen gaat Feyenoord woensdagavond op bezoek bij Girona in de Champions League. Naar verwachting zal trainer Brian Priske zijn elftal op één positie wijzigen, na goed nieuws vanuit de medische staf van de Rotterdammers.

In de uitwedstrijd tegen NEC viel Hugo Bueno al in voor Gijs Smal en de verwachting is dat de Spanjaard in de Champions League terug zal keren in de basiself van Feyenoord. Eerder maakte Bueno tijdens zijn debuut tegen PEC Zwolle een goede indruk, maar gooide een blessure vervolgens roet in het eten. Inmiddels lijkt de linksback fit genoeg om in de basis te starten, wat ten koste zal gaan van Smal.

Verder worden er bij Feyenoord geen wijzigingen verwacht. Ayase Ueda zal door de langdurige blessure van Santiago Gimenez wederom in de basiself staan, geflankeerd door Ibrahim Osman en Igor Paixão. Op het middenveld zal aanvoerder Quinten Timber bijgestaan worden door Antoni Milambo en Inbeom Hwang, de nieuweling die een goede indruk maakt. Timon Wellenreuther zal het doel verdedigen, met voor hem Jordan Lotomba, Thomas Beelen, David Hancko en dus Hugo Bueno.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:

Wellenreuther; Lotomba, Beelen, Hancko, Bueno; Hwang, Timber, Milambo; Osman, Ueda, Paixão.