Priske ontwijkt Feyenoord-vraag: 'Niet over gesproken'

Priske ontwijkt Feyenoord-vraag: 'Hebben we helemaal niet over gesproken'

Vandaag om 19:02

Het wordt hoog tijd dat Feyenoord weer gaat winnen, vindt Brian Priske. De Deense trainer is erop gebrand dat Girona FC woensdag wordt verslagen in de tweede speelronde van de Champions League.

Feyenoord speelde in september vier wedstrijden, verloor er één, won er één en speelde er twee gelijk. Het is te mager, erkent Priske. Toch hoopt hij dat zijn spelers niet bezig zijn met de verhoogde druk. "We moeten ons focussen op de dingen die wij beter moeten doen en niet bezig zijn met de verwachtingen. Die zijn hoog, maar dat hoort bij Feyenoord", zegt de trainer op de persconferentie in Girona.

"Voor veel supporters is Feyenoord alles in hun bestaan, dus het is logisch dat mensen iets van ons verwachten. Maar wij moeten gewoon heel hard werken aan de dingen die beter moeten."

Op de vraag of hij van de clubleiding te horen heeft gekregen dat de Rotterdammers bij de eerste 24 clubs moet eindigen in de Champions League, antwoordt Priske: "Daar hebben we helemaal niet over gesproken." De top-acht plaatst zich rechtstreeks voor de achtste finales van de Champions League. De nummers negen tot en met 24 spelen play-offs. "Alles draait om het resultaat. We willen winnen."