Vermoedelijke opstelling PSV tegen Sporting CP

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz legt puzzel door Veerman-absentie

Vandaag om 06:45

Het is matchday voor PSV in de Champions League. Dinsdagavond komt Sporting CP op bezoek in het Philips Stadion. Trainer Peter Bosz moet noodgedwongen wijzigen, door de blessure van Joey Veerman.

Veerman raakte afgelopen weekend tegen Willem II (0-2) geblesseerd en stond niet op het veld tijdens de afsluitende training. Het lijkt erop dat Ismael Saibari hem vervangt op het middenrif. Daarnaast raakt Guus Til zijn basisplaats kwijt. Malik Tillman neemt zijn positie 'op tien' over, wat betekent dat er op de linkerflank een vacature is. Deze zal worden ingevuld door Noa Lang.

PSV speelt verder voorin met de gebruikelijke namen. Achterin lonkt een basisdebuut voor Rick Karsdorp, die tot op heden twee invalbeurten kende. Mauro Júnior verhuist van rechts naar links, waardoor Matteo Dams op de bank plaatsneemt. PSV kan tegen Sporting niet beschikken over Ivan Perisic, die pas naar Eindhoven kwam nadat de spelerslijsten ingediend moesten worden.

Sporting is de tweede tegenstander voor PSV in de competitiefase van de Champions League. Twee weken geleden gingen de Eindhovenaren met 3-1 onderuit tegen Juventus.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Karsdorp, Flamingo, Boscagli, Mauro; Schouten, Saibari, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lang