Ihattaren reageert op uitspraken psychiater

Ihattaren komt met reactie: 'Het is een goed mens, ook hij maakt fouten'

Vandaag om 10:23

Mohamed Ihattaren heeft gereageerd op de opmerkelijke uitspraken van de bekende oud-psychiater Bram Bakker. Laatstgenoemde vertelde in de media dat de linkspoot over een half jaar onderdeel kan zijn van het Nederlands elftal.

"Ik heb het meegekregen", reageert Ihattaren in gesprek met ESPN. "Hij mag roepen wat hij wil roepen. Ik weet dat ik heel veel aan Bram heb buiten het voetballen om. Het is een goed mens. Ook hij maakt fouten", besluit de creatieveling met een lach op zijn gezicht.

Volgens Ihattaren hoeven mensen van buitenaf zich geen zorgen te maken om een nieuwe terugval. "Mijn familie stond er niet achter dat ik meteen weer ging voetballen toen ik terugkwam uit Praag", zo vertelt hij. "Ze wilden eerst dat ik aan mezelf ging werken. Ze weten dat ik een goed mens ben, alleen je moet natuurlijk heel veel dingen daarbuiten ook op een rij hebben."

Ihattaren beleefde bij RKC Waalwijk zondag zijn rentree op de Nederlandse voetbalvelden. De middenvelder kwam in de thuiswedstrijd tegen Ajax (0-2) tien minuten voor tijd binnen de lijnen.