Peter Bosz over Ismael Saibari

Bosz tempert verwachtingen omtrent PSV-smaakmaker: 'Kan zeker nog om hem heen'

Vandaag om 15:14

Ismael Saibari is weer helemaal op de weg terug bij PSV. Peter Bosz geeft op een persmoment een update over de fitheid van de Marokkaans international, om wie de oefenmeester 'zeker nog heen kan'.

Saibari was afgelopen jaargang meerdere keren belangrijk voor de kampioensploeg van Bosz, maar moest de start van het huidige Eredivisie-seizoen aan zich voorbij laten gaan. Tijdens invalbeurten in de wedstrijden tegen Juventus en Fortuna Sittard liet de Marokkaan echter zien nog altijd van grote waarde te kunnen zijn.

Of Saibari inmiddels weer dicht tegen een basisplaats aan zit, was de vraag die Bosz op het persmoment in aanloop naar Willem ll - PSV kreeg. "Ik kan zeker nog om hem heen. We moeten nu eerst naar negentig minuten inzetbaarheid toe. En straks zelfs twee keer per week", reageert de oefenmeester.

Een basisplaats tegen Willem ll is dus alles behalve zeker voor Saibari, die overigens wel op speelminuten lijkt te kunnen rekenen. Ook heeft Bosz in Tilburg weer beschikking over Richard Ledezma en Adamo Nagalo. Willem ll en PSV trappen zaterdag om 16.30 uur af.