Pak 50x je inleg wanneer er een goal valt bij Ajax - Besiktas!

Ajax treft oude bekende in Europa: 50x je inleg bij een goal in duel met Besiktas!

Vandaag om 13:30

ADVERTORIAL - Drie Nederlandse clubs beginnen woensdag en donderdag aan de Europese campagne in de Europa League. Ajax neemt het donderdagavond op tegen Besiktas en treft Giovanni van Bronckhorst als trainer. Unibet staat klaar met een welkomstactie voor nieuwe spelers: pak 50x je inleg wanneer er een doelpunt valt in het duel tussen Ajax en Besiktas! 

Zo werkt de actie van Unibet

- Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan
- Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting
- Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet
- Ga naar de wedstrijd Ajax - Besiktas en zet in op 'Totaal aantal doelpunten: meer dan 0.5'
- De welkomstactie is voor spelers van 24 jaar en ouder
- De maximale inleg is €1, maar minder inzetten mag ook

(Bijna) altijd een goal in Amsterdam

Ajax speelde dit seizoen tien officiële wedstrijden en wist daarin twintig keer te scoren. Slechts één keer werd er geen Amsterdamse treffer gemaakt in een duel: het thuisduel met Panathinaikos dat met strafschoppen werd beslist. Besiktas, dat nog niet verloor in de Süper Lig en al elf keer scoorde in de eerste vijf duels, lijkt ook niet onzeker voor het doel. 

Met spelers als Brian Brobbey, João Mario en Ciro Immobile staat er genoeg kwaliteit in de voorhoedes. Bovendien bracht Wout Weghorst het vorige seizoen nog op huurbasis door bij Besiktas en heeft de nieuwe spits van Ajax wellicht tips voor zijn collega's. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust