Engelse kraker op menu: Guardiola en Arteta rekenen beiden op eigen oogappel

Engelse kraker op het menu: Guardiola en Arteta rekenen beiden op eigen oogappel

Vandaag om 14:00
Laatste update: om 14:03

ADVERTORIAL - Voetbalminnend Engeland kijkt zondag met ingehouden adem naar de kraker tussen Manchester City en Arsenal. The Gunners leden al puntenverlies en moeten een positief resultaat neerzetten om in het spoor te blijven van de voetbalmachine uit het Etihad. Pep Guardiola en Mikel Arteta hebben allebei een speler op het oog die het verschil moet maken. TOTO staat klaar voor deze waanzinnige kraker tussen de nummer één en twee van vorig seizoen! 

Geen maat op Noorse robot
Arsenal zal de afgelopen dagen vooral rekening hebben gehouden met één probleem: de topvorm van Erling Haaland. De spits was in zijn eerste vier wedstrijden goed voor negen treffers en de Noor heeft wel erg weinig kansen nodig om zijn doelpunten te maken. Haaland lijkt de afgelopen weken niet te stoppen, maar Arsenal heeft met William Saliba en Gabriel een dijk van een centrumverdediging in huis.

Starboy moet het verschil maken
Saka is dit seizoen weer ouderwets op dreef en de 23-jarige vleugelspeler heeft er na vier wedstrijden een goal en vier assists op zitten. Arsenal-fans noemen de rechtsbuiten liefkozend Starboy en zullen hopen dat hun lievelingsspeler opdaagt voor deze kraker. Saka wist in zijn carrière al twee keer tegen City te scoren en een assist af te leveren, getallen die de speler nu zeker hoopt te dupliceren.

TOTO staat klaar voor een hoofdrol van dit monsterduo: weten Haaland en Saka allebei te scoren óf een assist te geven? Dan pak je een verhoogde quotering van maar liefst 5.00

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust