Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen NAC Breda

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Priske gooit elftal om na harde CL-lessen

Vandaag om 09:45

Feyenoord krijgt zondag in De Kuip de kans om zich te revancheren na de pijnlijke doordeweekse Champions League-avond. De 0-4 nederlaag tegen Bayer Leverkusen heeft Brian Priske naar verwachting genoeg reden gegeven om zijn elftal (deels noodgedwongen) op de schop te gooien. VoetbalPrimeur deelt de vermoedelijke opstelling voor het Eredivisie-duel met NAC Breda.

Ondanks de steeds harder wordende schreeuw om Justin Bijlow, zal Timon Wellenreuther zondag wederom het Feyenoord-doel verdedigen. Priske heeft aan het begin van het seizoen zijn keuze gemaakt en lijkt voorlopig niet terug te krabbelen. Voor de neus van de Duitser zal wel één wijziging doorgevoerd worden. Zo lijkt Gernot Trauner weer naar de bank verwezen te worden, schuiven Thomas Beelen en Dávid Hancko een plekje op en krijgt Gijs Smal op linksback de voorkeur.

Op het middenveld lijkt Priske geen verrassingen uit de hoge hoed te toveren. Net als donderdag, zullen Ramiz Zerrouki en aanvoerder Quinten Timber aangevuld worden door kersverse aanwinst In-Beom Hwang. De Zuid-Koreaan maakte donderdag zijn eerste minuten voor de Rotterdammers en was als één van de weinigen een lichtpuntje op een verder gitzwarte avond in De Kuip.

Wie ook bij vlagen zijn kwaliteiten liet zien, was Anis Hadj-Moussa. Naar verwachting krijgt de linkspoot zondag tegen NAC de kans om zich vanaf het begin te laten zien. Op de andere flank zal Igor Paixão te vinden zijn. Samen flankeren ze Santiago Gimenez, die opzoek is naar eerherstel.

Het duel tussen Feyenoord en NAC begint zondag om 14.30 uur. De thuisploeg wil de aansluiting met de topdrie weer vinden. Om de weg naar boven in te zetten zal het echter eerst voorbij de Brabanders moeten, die met één wedstrijd meer evenveel punten verzamelden.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther, Lotomba, Beelen, Hancko, Smal; Hwang, Zerrouki, Timber; Hadj-Moussa, Gimenez, Paixao