Technisch directeur RKC reageert op komst Ihattaren

'We geven Ihattaren de ruimte om terug te keren als voetballer'

Vandaag om 15:19
Laatste update: om 15:38

Mo Allach, technisch directeur van RKC Waalwijk, is erg verheugd met de komst van Mohamed Ihattaren. De 22-jarige middenvelder hoopt zijn carrière bij de Eredivisionist een nieuw leven in te blazen.

In Waalwijk heeft Ihattaren een contract getekend voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar. "We geven Mo de ruimte om terug te keren als voetballer en zijn carrière een positief vervolg te geven. Binnen RKC Waalwijk staat de mens centraal en we hebben er alle vertrouwen in dat hij voor ons van toegevoegde waarde zal zijn", vertelt Allach in gesprek met de clubkanalen.

"Het past in de filosofie van de club om spelers die om wat voor redenen dan ook uit een moeilijke fase van hun loopbaan komen, op te nemen binnen onze familie met als doel elkaar te helpen", gaat Allach verder. "Met Mo voegen we bovendien een creatieve middenvelder toe aan onze spelersgroep. Met zijn komst én het feit dat Richard van der Venne, Silvester van der Water en Faissal Al Mayzani op de weg terug zijn, krijgt onze selectie meer body."

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Memphis, het bijzondere project in Indonesië, Ajax en FC Buitenkans!