Frankrijk gaat voor tweede Nations League-titel, La Liga-duo moet gevaar stichten

Frankrijk gaat voor tweede Nations League-titel, La Liga-duo moet gevaar stichten

6 september om 18:00
Laatste update: 6 september om 17:41

ADVERTORIAL - Na een enigszins teleurstellend EK zet Frankrijk de voetbalmachine weer aan voor de Nations League. Les Bleus treffen vrijdagavond Italië en zijn favoriet. De ploeg zal vooral op twee Franse wereldsterren rekenen voor de aanvallende impulsen. Speel mee met TOTO voor deze heerlijke interlandkraker! 

Mbappé eindelijk 'thuis', Atlético-held blijft gaan

Kylian Mbappé mag zich sinds enige tijd eindelijk Real Madrid-speler noemen en de Fransman heeft ook zijn eerste treffers in de Primera División gemaakt. Mbappé zal de nodige prijzen gaan pakken in Madrid, maar ook in de nationale ploeg zal de spits nog hongerig zijn. Het topduel met Italië is een ideaal podium voor de speler over wie recentelijk enigszins werd getwijfeld. Een goal of assist van Mbappé levert je 1.55 keer je inleg op. 

Waar Mbappé vaak de show steelt bij Frankrijk, is Antoine Griezmann de stille motor van het team. De aanvallende middenvelder begon zijn carrière als linksbuiten, maar is de laatste jaren veel meer op zijn plek als spelverdeler die ook nog eens het doel weet te vinden. Een goal of assist van Griezmann levert je 1.75 keer je inleg op.

Frankrijk is met een quotering van 1.57 de grote favoriet tegen Italië. Een overwinning van de bezoekers levert je maar liefst 6.25 keer je inleg op. Weet Frankrijk te winnen en scoort Mbappé? Dan pak je 2.45 keer je inleg

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust