Galatasaray heeft interesse in Casemiro

'Galatasaray wil na Osimhen volgende ster binnenhalen en meldt zich in Manchester'

4 september om 13:59

Galatasaray heeft interesse in de diensten van Casemiro. De Braziliaan zou mogen vertrekken bij Manchester United en de Turken zien volgens ESPN wel heil in de komst van de middenvelder.

Met de komst van Manuel Ugarte, die voor een bedrag van vijftig miljoen euro overkwam van Paris Saint-Germain, lijkt Casemiro niet op veel speeltijd te hoeven rekenen. De middenvelder werd in de wedstrijd tegen Liverpool (0-3 nederlaag) in de rust naar de kant gehaald door Erik ten Hag, na betrokken te zijn geweest bij twee tegengoals.

Casemiro is bij Manchester United een van de best betaalde spelers en zijn salaris zal mogelijk een struikelblok zijn voor Galatasaray. Een huurdeal biedt mogelijk uitkomst, al zouden The Red Devils waarschijnlijk nog een deel van het salaris moeten blijven betalen. Volgens ESPN stond United de gehele zomer al open voor een vertrek van Casemiro, maar bleef verwachte interesse uit Saudi-Arabië uit.

Eerder verraste Cim Bom al door Victor Osimhen op huurbasis over te nemen van Napoli. De transfermarkt is in Turkije nog open tot 13 september, waardoor Galatasaray nog even de tijd heeft om tot een deal te komen.

#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!