Van Polen doet bizarre onthulling

'Als ik iets negatiefs zeg over PEC Zwolle, krijg ik een boete van duizend euro'

3 september om 11:14
Laatste update: 3 september om 11:26

Bram van Polen heeft als gast bij de podcast FC Afkicken een bizarre onthulling gedaan. Het clubicoon van PEC Zwolle zit in een conflict met het bestuur, dat hem een regel heeft opgelegd. Elke keer als Van Polen iets negatiefs over PEC Zwolle zegt, moet hij een boete van duizend euro betalen.

Van Polen zou na zijn afscheid als profvoetballer een traject binnen de club gaan volgen als een soort stagiair. Dit is er door een ontstaan conflict tussen beide partijen nooit van gekomen. "We kwamen er gewoon niet uit. Ik vond dat ik bepaalde rechten had opgebouwd", begint Van Polen.

"Ik kan er niet te veel over zeggen, want elke keer wanneer ik iets zeg dan krijg ik een boete van duizend euro", vervolgt Van Polen, die verbazing wekt bij de andere gasten. "Dus ik ga het er ook niet meer over hebben." Vermoedelijk heeft de club hem de maatregel opgelegd vanwege het feit dat Van Polen zelf de media opzocht temidden van het conflict.

"Het is gewoon nog steeds onrustig bij de club. Dat deed mij bij het begin wel veel, maar dat heb ik nu wel een beetje losgelaten. Ze zoeken het nu maar even uit", besluit Van Polen met een lach.

#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!