Fans van PEC laten van zich horen na Van Polen-exit

Fans van PEC laten van zich horen na Van Polen-exit: 'Wie clubiconen niet eert...'

15 augustus om 08:01

De fans van PEC Zwolle hebben van zich laten horen, nu Bram van Polen na zeventien jaar afscheid neemt van de club. Met een spandoek bij het stadion van de club, laten de fans van PEC weten achter Van Polen te staan.

Het verhaal is bekend: Van Polen zou eigenlijk een ontwikkeltraject gaan lopen bij PEC, maar contractueel kwamen de partijen er niet uit. Daardoor stopt Van Polen met het traject en blijft hij voorlopig enkel als adviseur verbonden aan de club. Dat nieuws is de supporters van PEC uiteraard niet ontgaan. Er is namelijk een foto opgedoken van een spandoek dat rondom het MAC³PARK stadion is opgehangen.

Op het spandoek staat de tekst 'Wie clubiconen niet eerst, is het Zwolsch blauw niet weert'. Ook is in de hoek van het spandoek nog de tekst '#TeamBvP' toegevoegd, wat uiteraard een afkorting is voor Team Bram van Polen.

Tot het eind van vorig seizoen was Van Polen nog speler van PEC. Hij speelde tussen 2007 en 2024 voor De Blauwvingers. Nu speelt Van Polen op amateurbasis bij VVOG, dat uitkomt in de Vierde Divisie.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!