'Feyenoord heeft Diao medisch gekeurd'

'Ook medische keuring Diao achter de rug: Feyenoord maakt papierwerk in orde'

2 september om 23:12
Laatste update: 2 september om 23:59

Feyenoord heeft Assane Diao medisch gekeurd. Dat meldt 1908.nl. Niets lijkt een overstap van de aanvaller van Real Betis nog in de weg te staan. 

Vlak voor het verstrijken van de deadline lijkt Feyenoord zich te hebben verzekerd van de gewenste aanvallende versterking. Nadat de Rotterdammers een akkoord bereikten met Real Betis over de komst van Diao én directeur Dennis te Kloese het ook met het management van de Spaanse aanvaller eens werd, stond alleen de medische keuring een transfer nog in de weg. Die horde is nu ook genomen. 

Feyenoord moet nu alleen het papierwerk nog op tijd in orde maken om de transfer definitief af te ronden. Dan leggen de Rotterdammers met Diao naar verluidt de derde keus vast. In eerste instantie gingen de Rotterdammers vol voor Andreas Skov Olsen. Dat ketste af door de hoge transfersom die Club Brugge verlangde. Ook een deal met Anderlecht over Anders Dreyer kwam niet van de grond. 

Met Diao heeft Feyenoord alsnog de gewenste versterking op rechtsbuiten binnen. Ibrahim Osman kwam ook al richting De Kuip, maar door de blessure van Calvin Stengs en het vertrek van Yankuba Minteh en Alireza Jahanbakhsh wilde Feyenoord nog een rechtsbuiten. 

#DoneDeal op Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, Feyenoord & PSV en nog veel meer!