Feyenoord schakelt door: 'Club Brugge houdt poot stijf'

Feyenoord schakelt door ondanks 'ultieme poging': 'Club Brugge houdt poot stijf'

2 september om 11:01
Laatste update: 2 september om 11:19

Feyenoord is van plan nog een laatste poging te doen om Andreas Skov Olsen binnen te hengelen. Club Brugge is echter niet van plan om de buitenspeler van de hand te doen en de Rotterdammers kijken daarom verder op Deadline Day.

Club Brugge wil volgens Het Laatste Nieuws zo’n twintig miljoen euro ontvangen voor Skov Olsen, maar dit bedrag lijkt niet op tafel te komen. Hoe ver Feyenoord wil gaan voor de aanvaller is niet bekend. Maar de Belgische club zou de Deen alleen bij een niet te weigeren bod willen laten gaan, aldus de Belgische krant. 

Daarom gaan de Rotterdammers nu doorschakelen, zo meldt Voetbal International. Feyenoord zou hebben aangegeven dat Club Brugge 'zijn poot stijf houdt'. 'De club schaakt op meerdere borden', tekent VI op. De ploeg van Brian Priske zal dus op zoek gaan naar een andere buitenspeler.

Feyenoord zal waarschijnlijk de komende uren wel nog twee nieuwe spelers presenteren. De Zuid-Koreaanse middenvelder Hwang In-Beom (Rode Ster Belgrado) en de Zwitserse vleugelverdediger Jordan Lotomba (OGC Nice) zullen binnenkort hun contract in Rotterdam ondertekenen.