Fraser slaat keihard terug naar Johan Derksen

Fraser slaat keihard terug naar Johan Derksen: 'Dan ben je gewoon een idioot'

30 augustus om 10:25

Henk Fraser is even klaar met Johan Derksen. De analist van Vandaag Inside krijgt in het Brabants Dagblad een veeg uit de pan van de getergde RKC Waalwijk-trainer.

Na het relletje rond Michiel Kramer suggereerde Derksen dat Fraser 'overal voor problemen zorgt'. Dat is bij de RKC-trainer in het verkeerde keelgat geschoten. "Ik heb respect voor Johan Derksen vanwege zijn leeftijd, hij is een gerespecteerde vakman. En dat hij roept dat ik op de wip zit bij RKC, dat mag én snap ik ook. Maar dat hij zegt en denkt dat ik altijd en overal ruzie maak... Dat is écht slap en achterlijk gelul. Dan ben je gewoon een idioot die uit zijn nek kletst. Daar heb ik moeite mee", aldus Fraser.

De voormalige trainer van onder meer FC Utrecht, Sparta Rotterdam, Vitesse en ADO Den Haag benadrukt dat hij géén probleem had met Kramer, die zelf heeft toegegeven dat hij 'niet handig' heeft gereageerd op een incident tijdens de training. De spits werd uit de selectie gezet, miste het duel met Go Ahead Eagles (2-0 verlies) en is inmiddels weer in genade aangenomen. "Het is gewoon goed tussen Michiel mij", aldus Fraser. "Ik heb al vaker gezegd dat wij een soort haat-liefdeverhouding hebben, we gaan respectvol met elkaar om."