Kramer terug in selectie RKC Waalwijk

Kou uit de lucht: Kramer keert na conflict terug in selectie van RKC Waalwijk

27 augustus om 16:42

De lucht tussen RKC Waalwijk en Michiel Kramer lijkt geklaard. Middels een statement laat de Brabantse club weten dat beide partijen na goed overleg besloten hebben dat de spits per direct weer deel uitmaakt van de spelersgroep. 

Kramer zou enkele dagen geleden van het trainingsveld zijn gelopen en weigerde zich daarna te verontschuldigen bij zijn teamgenoten. Daardoor werd de aanvaller door de clubleiding uit de selectie gezet. Een definitieve breuk tussen RKC en Kramer leek op de loer te liggen. Verschillende Eredivisie-clubs, waaronder NAC Breda, hadden de spits al op de korrel. 

Daar lijkt nu geen sprake meer van te zijn. De club en Kramer kunnen weer door één deur en de 35-jarige spits zal zich focussen op het seizoen met RKC. "Afgelopen week heeft zich een situatie voorgedaan waarin ik niet handig heb gereageerd. We hebben het erover gehad en zijn samen tot het besluit gekomen dat ik vanaf morgen weer op het trainingsveld sta met de rest van de groep", aldus Kramer. 

Ook technisch directeur Mo Allach reageerde op het conflict. "In de beste families komen verschillen van inzicht voor. We hebben Michiel de afgelopen dagen de tijd gegeven en het met elkaar over de situatie gehad. In goed overleg met alle betrokkenen binnen de club, sluit Michiel direct weer aan bij de groep. De focus ligt voor iedereen volledig op de wedstrijd van aanstaande vrijdag tegen AZ."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!