'Breuk tussen Kramer en RKC in de maak'

'Breuk tussen Kramer en RKC in de maak: Eredivisie-transfer lonkt'

26 augustus om 08:26

Michiel Kramer is hard op weg naar de uitgang bij RKC Waalwijk. Mogelijk gaat de 35-jarige spits elders in de Eredivisie aan de slag: NAC Breda heeft interesse, aldus Voetbal International.

Kramer werd dit weekend om disciplinaire redenen uit de selectie gezet door RKC. Inmiddels is een definitieve breuk aanstaande. Kramer wil weg, is volgens VI 'door zijn management en RKC in de etalage gezet' én praat al met andere clubs. NAC is een van de kandidaten om de routinier binnen te hengelen. De club uit Breda is op zoek naar een pinchhitter.

Maar voordat Kramer daadwerkelijk naar NAC kan verkassen, moet er nog heel wat water door de Rijn stromen. De promovendus zal eerst spelers moeten verhuren of verkopen. Casper Staring is daarvoor een kandidaat, zo bleek eerder al.

RKC-trainer Henk Fraser hield zich op de vlakte over de afwezigheid van Kramer en verwees naar directeur Mohammed Allach. De spits, die zijn profcarrière begon bij NAC en daarna uitkwam voor FC Volendam, ADO Den Haag, Feyenoord, Sparta, Maccabi Haifa, FC Utrecht en opnieuw ADO, kreeg deze zomer te maken met vervelende privé-omstandigheden.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!