'PSV snel persoonlijk akkoord met Nagalo'

'PSV 'binnen minuut' rond met nieuw toptarget, Nordsjaelland wil zeven miljoen'

30 augustus om 08:01
Laatste update: 30 augustus om 08:58

PSV kan een akkoord met Adamo Nagalo 'binnen een minuut' afronden. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De optie om de Burkinees te kopen is al door een 'dealmaker' neergelegd bij de Eindhovenaren en het salaris vormt geen enkel probleem.

Door het mislopen van Sepp van den Berg en Ko Itakura is PSV opnieuw uitgekomen bij Nagalo. De verdediger van FC Nordsjaelland werd eerder al gelinkt aan de Eindhovenaren, maar nu gaat PSV vol voor zijn komst. Volgens het ED kan een persoonlijk akkoord met Nagalo 'binnen een minuut' afgerond worden. Dat heeft alles te maken met een speciale 'dealmaker'. Die legde de optie om Nagalo te kopen al neer bij PSV en destijds vormden de salariseisen ook geen probleem voor Earnest Stewart en co..

Nagalo is voor zeven miljoen euro op te pikken bij FC Nordsjaelland. Over de transfersom gaat PSV vermoedelijk nog onderhandelen met de Deense topclub. Als daarover een akkoord is bereikt, rest alleen de medische keuring nog. Daar is genoeg tijd voor. De deadline in Denemarken ligt net als in Nederland pas op komende maandag.

PSV is al de hele zomer op zoek naar een centrale verdediger. Lang leek Van den Berg de achterhoede van Peter Bosz en co. te gaan versterken, maar hij koos voor Brentford. De Eindhovenaren schakelden door naar Itakura, die uiteindelijk niet weg mocht bij Borussia Mönchengladbach. Daardoor komt PSV nu uit bij Nagalo. Mees Hilgers werd ook nog gelinkt aan een transfer naar het Philips Stadion. Het is onbekend of PSV ook voor de verdediger van FC Twente nog een poging gaat wagen.

Naast Nagalo is PSV druk bezig met het afronden van de komst van Rick Karsdorp. De verdediger komt transfervrij over van AS Roma en gaat een contract voor één jaar tekenen in Eindhoven. Karsdorp moet de naar AS Monaco vertrokken Jordan Teze vervangen. De medische keuring zal komend weekend pas plaatsvinden.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!