'PSV schakelt snel na Itakura-sof: Eindhovenaren komen in actie in Denemarken'

'PSV schakelt snel na Itakura-sof: Eindhovenaren komen in actie in Denemarken'

30 augustus om 00:05

PSV gaat na de mislukte transfer van Ko Itakura werk maken van de komst van Adamo Nagalo, zo weet De Telegraaf. De naam van de FC Nordsjaelland-verdediger zingt al langer rond in Eindhoven.

Donderdag werd duidelijk dat PSV er niet uit gaat komen met Borussia Mönchengladbach over Itakura, die zelf de overstap naar Eindhoven graag had willen maken. Daardoor moeten de Eindhovenaren snel doorschakelen: de behoefte aan nieuwe verdedigers is namelijk groot, terwijl de tijd dringt. De naam van FC Twente-stopper Mees Hilgers viel in de afgelopen dagen even in het Philips Stadion, maar volgens De Telegraaf gaat PSV nu werk maken van de komst van Nagalo.

Verdere details, zoals de vraagprijs van Nordsjaelland en het bedrag dat PSV uit wil geven aan Nagalo, zijn niet bekend. Feit is wel dat de international van Burkina Faso al langer in beeld is bij de landskampioen. Nagalo heeft zelf ook wel oren naar een PSV-transfer.

Nagalo kan als centrale verdediger en als rechtsback uit de voeten. Zijn komst zou trainer Peter Bosz dus welkome extra opties in de achterste linie bezorgen. Naast Nagalo moet ook de transfervrije Rick Karsdorp op korte termijn naar PSV komen, zo werd donderdag duidelijk.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!