'PSV blijft keepersprobleem bespaard door positief nieuws over Benítez'

'PSV blijft keepersprobleem bespaard door positief nieuws over Benítez'

29 augustus om 23:15

Walter Benítez blijft deze zomer definitief bij PSV. Dat stelt het Eindhovens Dagblad. Toen Atlético Madrid eerder deze transferwindow concreet was had de Argentijnse goalie wel oren naar een transfer, maar nu zijn er geen clubs meer concreet.

Benítez heeft nog één jaar contract bij PSV en wilde graag de overstap maken naar Atlético. Los Rojiblancos wilden een transfersom van in totaal vier miljoen euro betalen, maar PSV zette in op het dubbele. Tot ongenoegen van Benítez kwamen de clubs er uiteindelijk niet uit, waarna Atlético aan de haal ging met doelman Juan Musso van Atalanta Bergamo. Nu gaat de goalie van PSV helemaal nergens meer heen, zo klinkt het.

Er zijn nu namelijk geen clubs meer concreet in de markt voor Benítez. Daardoor kan hij 'met vulpen ingevuld worden voor de teamfoto', zo stelt het Eindhovens Dagblad. Daarmee refereert het medium met een knipoog naar een uitspraak van Jordan Teze. De verdediger stelde eerder deze zomer dat hij absoluut op de teamfoto zou komen te staan na de transferperiode bij PSV, maar uiteindelijk vertrok hij naar AS Monaco.

Eerder werd al gemeld dat het in de lijn der verwachting ligt dat PSV Benítez een contractaanbieding gaat doen, als hij daadwerkelijk blijft. De enkelvoudig Argentijns international is bezig aan zijn derde seizoen als eerste keeper van de Eindhovenaren.