Derksen en Van der Gijp zien niets in PSV-versterking: 'Het is een blinde kip'

Derksen en Van der Gijp zien niets in PSV-versterking: 'Het is een blinde kip'

30 augustus om 07:22
Laatste update: 30 augustus om 09:36

Johan Derksen en René van der Gijp vinden het een slechte zet van PSV om Rick Karsdorp binnen te halen, zo meent het duo in Vandaag Inside. Beide heren stellen dat de Eindhovenaren er niet sterker van worden en Derksen bestempelt de voormalig Feyenoorder zelfs als 'blinde kip'.

"Karsdorp... dat vind ik ook niks, dat vind ik echt niks", vangt Van der Gijp aan. De voormalig aanvaller van onder meer Sparta en PSV kan op bijval rekenen van zijn tafelgenoot. "Dat vind ik ook niks, daar wordt PSV niet sterker van", stelt Derksen, die beslist niet onder de indruk is van de rechtervleugelverdediger. "Het is een blinde kip", oordeelt hij.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft Karsdorp, die 123 wedstrijden voor Feyenoord achter zijn naam heeft staan, wel oren naar een terugkeer naar de Eredivisie. 'Hij wil terug naar Nederland en dat kan bij PSV, dat met spoed een rechtsback zoekt', klinkt het. Naar verluidt kan Karsdorp bij PSV een contract voor meerdere seizoenen ondertekenen.

Karsdorp moet in het Philips Stadion de opvolger van de naar AS Monaco vertrokken Jordan Teze worden. De Nederlander speelde sinds 2017 voor AS Roma, waar hij goede en slechte periodes afwisselde. Hij kwam uiteindelijk tot 157 offciële optredens voor de Italianen. Hij won met Roma onder meer de Conference League in 2022, ten koste van zijn oude liefde Feyenoord.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!