Pak 50x je inleg bij goals van Liverpool en United!

Slot en Ten Hag tegenover elkaar: pak 50x je inleg bij goals van Liverpool en United!

1 september om 08:00
Laatste update: 1 september om 08:39

ADVERTORIAL - De Klassieker gaat in Nederland wellicht niet door, maar in de Premier League staat zondag wel een andere kraker op het menu met veel Nederlandse tinten: het Liverpool van Arne Slot gaat op bezoek bij het Manchester United van Erik ten Hag. Bookmaker Unibet staat klaar met een fraaie actie: verander €1 in €50 wanneer beide ploegen weten te scoren op Old Trafford! 

Zo werkt de actie van Unibet

- Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan
- Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting
- Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet
- Ga naar de wedstrijd Manchester United - Liverpool en zet in op 'Beide teams scoren (BTTS)'
- De welkomstactie is voor spelers van 24 jaar en ouder

Droomstart Slot, United zint op wraak

Met zes punten uit de eerste twee wedstrijden én mooi voetbal is Slot momenteel bezig aan een ideaal begin van zijn Premier League-avontuur. Bovendien troffen The Reds begin augustus nog United en werd overtuigend met 3-0 gewonnen. Ten Hag zal deze keer een beter resultaat willen neerzetten. Na de nederlaag tegen Brighton zal een positief resultaat tegen Liverpool zeer goed uitkomen. Beide ploegen scoorden tot dusver in elke wedstrijd in de Premier League. 

Weten United en Liverpool allebei te scoren in dit zinderende duel? Dan pak je 50x je inleg! De maximale inleg bedraagt €1, maar minder inleggen mag ook. Scoort slechts één ploeg of blijft het 0-0? Dan verlies je maximaal €1. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust