Brobbey wil kunstje van Akpom herhalen in laatste duel richting Europa League

Brobbey wil kunstje van Akpom herhalen in laatste duel richting Europa League

29 augustus om 16:00

ADVERTORIAL - Ajax moet donderdagavond een 4-1 voorsprong zien te verdedigen in de Johan Cruijff ArenA tegen Jagiellonia Bialystok. De Poolse kampioen zal vanaf de eerste minuut risico's moeten nemen en daar hoopt Brian Brobbey gebruik van te maken. TOTO staat klaar met fraaie specials voor deze Europese wedstrijd die Ajax naar de Europa League moet leiden! 

Druk op Brobbey door hattrick

Chuba Akpom wist in de heenwedstrijd maar liefst drie keer te scoren voor Ajax in misschien wel zijn laatste wedstrijd. De Engelsman lijkt overbodig in de hoofdstad door de aanstaande komst van Wout Weghorst en de leiding van Ajax zou al duidelijk hebben gemaakt dat Akpom mag vertrekken. Brobbey was het afgelopen seizoen nog een van de lichtpuntjes van een anderzijds teleurstellend Ajax, maar de sterke spits moet dit seizoen zijn draai nog vinden. 

De verdediging van Jagiellonia viel vorige week al in negatieve zin op en door de risico's die de ploeg moet nemen, zal er alleen maar meer ruimte ontstaan voor Brobbey. Trainer Francesco Farioli bevestigde op het persmoment al dat Brobbey in de basis staat. Scoort Brobbey en wordt het 3-0, 4-0 óf 5-0 voor Ajax? Dan staat een quotering van 6.00 klaar! Scoort Brobbey, wint Ajax en valt er een tegengoal? Daar krijg je 3.30 keer je inleg voor.

Met waarschijnlijk Carlos Forbs en Mika Godts diep op de flanken zal er ook enige ruimte ontstaan voor Kenneth Taylor. De middenvelder zal vooral Brobbey moeten bedienen, maar zal ook voor eigen succes gaan. Schiet Taylor twee keer op doel? Dan pak je maar liefst 4.50 keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust