Juve en Atalanta om tafel voor Koopmeiners

'Dinsdag D-Day voor Koopmeiners: Juventus komt met megabod'

26 augustus om 22:12
Laatste update: 27 augustus om 10:31

Het belooft dinsdag een spannende dag te worden voor Teun KoopmeinersSky Sports Italia meldt dat Juventus en Atalanta Bergamo dan eindelijk ter zake willen komen.

Het Italiaanse medium noemt dinsdag 'de beslissende dag' voor Koopmeiners. De 26-jarige middenvelder hoopt al weken dat hij de overstap naar Juventus kan maken, maar Atalanta blokkeert een transfer. Koopmeiners besloot daarop om niet meer in actie te willen komen voor de Italiaanse club. Inmiddels zit de Oranje-international al weken in de wachtkamer wat betreft zijn toekomst.

Een doorbraak is mogelijk aanstaande. Na weken van getreiter over en weer gaan Juventus en Atalanta dinsdag met elkaar om tafel om een transfer te bespreken. De Oude Dame zal een bod van 52 miljoen euro, plus zeven miljoen euro aan bonussen, uitbrengen op Koopmeiners. Dat bedrag ligt dicht bij de door Atalanta gevraagde zestig miljoen euro. 

Als Juve en Atalanta eruit komen, wordt Koopmeiners een van de duurste middenvelders ooit in de Serie A. Paul Pogba is de duurste: de Fransman verruilde Juventus in 2016 voor 105 miljoen euro voor Manchester United.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!