Transfer Koopmeiners naar Juventus is race tegen de klok

'Koopmeiners in onzekerheid: transfer is race tegen de klok'

25 augustus om 09:48

Er is nog geen witte rook voor Teun Koopmeiners om zijn transfer naar Juventus af te ronden, zo meldt TuttosportDe Oude Dame ziet in de Nederlander de gewenste versterking voor het middenveld, maar de deal kan nog altijd niet beklonken worden.

Atalanta is momenteel in Turijn voor het uitduel met Torino, maar een directe ontmoeting tussen Juventus-directeur Cristiano Giuntoli en Atalanta-president Antonio Percassi is volgens Tuttosport onwaarschijnlijk. De verwachting is dat er halverwege volgende week duidelijkheid zal komen omtrent de toekomst van Koopmeiners.

De transfermarkt sluit in Italië aanstaande vrijdag om middernacht en dus dringt de tijd voor Juventus om de transfer van Koopmeiners af te ronden. 'Er heerst optimisme in Turijn na de afgeronde transfers van Francisco Conceição en Nico González', klinkt het.

Koopmeiners wil zelf dolgraag de stap maken naar De Oude Dame. De middenvelder weigert bij Atalanta nog te spelen of te trainen en heeft op deze manier een duidelijk signaal afgegeven aan de clubleiding. Koopmeiners heeft nog een contract tot de zomer van 2027 bij Atalanta.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!