'Onrust bij Atalanta: ook ploeggenoot Koopmeiners traint niet door perikelen'

22 augustus om 09:43
Laatste update: 22 augustus om 09:44

In navolging van Teun Koopmeiners is ook Ademola Lookman niet komen opdagen op de training van Atalanta Bergamo. Volgens journalist Alfredo Pedulla van Sport Italia gaan er bij de club 'alarmbellen' af wegens toenadering van Arsenal.

Lookman is het afgelopen jaar uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers bij Atalanta. In mei dit jaar schoot hij zijn ploeg hoogstpersoonlijk naar de Europa League-eindzege, door in de finale tegen Bayer Leverkusen voor een hattrick te tekenen. De prestaties van de 26-jarige aanvaller zijn in Noord-Londen niet onopgemerkt gebleven.

Naar verluidt bereidt Arsenal een bod van vijftig miljoen euro voor en is Atalanta al op de hoogte van de aanstaande aanbieding. The Gunners zijn bereid te onderhandelen en overwegen Jakub Kiwior te betrekken in een ruildeal. Atalanta heeft een vraagprijs tussen 65 en zeventig miljoen euro in het hoofd voor Lookman. Liverpool zou op de achtergrond meekijken om mogelijk in het slot van de transfermarkt toe te slaan.

Geschetst wordt dat er een 'hete situatie' is ontstaan bij Atalanta. Bekend is dat Koopmeiners al een tijd niet meer meetraint in afwachting van zijn transfer naar Juventus. Nu laat ook Lookman zijn gezicht - in elk geval woensdag - niet meer zien op het trainingscomplex.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!