Telegraaf kent oorzaak van RKC-rel: Kramer weigerde excuses te maken

Reden van weglopen Kramer bekend, spits weigert excuses te maken

26 augustus om 14:51
Laatste update: 26 augustus om 15:09

De reden van de absentie van Michiel Kramer in de selectie van RKC Waalwijk lijkt bekend. De spits zou van het trainingsveld zijn weggelopen en weigerde daarna zich te verontschuldigen aan zijn teamgenoten, zo meldt De Telegraaf.

Het medium stelt dat Kramer in Waalwijk al veel vrijheid krijgt. Wanneer hij er behoefte aan heeft, heeft hij toestemming om trainingen over te slaan. Voor het uitduel tegen Go Ahead Eagles was spits Oskar Zawada geschorst, waardoor Kramer in aanmerking dacht te komen voor een basisplaats. Niet hij, maar Richonell Margaret werd door trainer Henk Fraser echter in de basisopstelling geposteerd. Dat viel slecht bij de voormalig speler van onder meer Feyenoord, ADO Den Haag, Sparta Rotterdam en FC Utrecht.

De keuze voor Margaret zou te maken kunnen hebben met het feit dat Kramer op zoek is naar een nieuwe club. Zo zou NAC Breda interesse hebben in de diensten van de spits. De club waar Kramer ooit zijn loopbaan begon zoekt immers nog naar een breekijzer, maar zal eerst moeten verkopen. Er zijn meer clubs in de markt voor Kramer.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!