‘Feyenoord zoekt voor transferdeadline nog naar versterking voor drie posities'

‘Feyenoord zoekt voor transferdeadline nog naar versterking voor drie posities'

25 augustus om 23:11

Feyenoord is voor het verstrijken van de transferdeadline nog op zoek naar versterking voor drie positities, meldt Voetbal International. Naar verluidt is Dennis te Kloese nog in de markt voor een rechtsbuiten, een middenvelder en een nieuwe doelman.

De transferdeadline sluit over een week. Voor Lutsharel Geertruida is echter nog altijd interesse van Aston Villa, hoewel de club uit Birmingham op dit moment nog niet concreet is. Volgens het medium zijn de Rotterdammers in de laatste week voor sluiting van de transfermarkt nog op zoek naar een middenvelder, een rechtsbuiten en een vervanger voor Justin Bijlow, die inmiddels het vliegtuig naar Engeland heeft gepakt om zijn huurtransfer naar Southampton af te ronden. Een transfer van David Hancko naar Atlético Madrid lijkt er niet meer van te komen.

Feyenoord raakte eerder deze zomer Mats Wieffer kwijt aan Brighton. Voor hem haalde de club nog geen directe opvolger. Ramiz Zerrouki, die in het afgelopen seizoen niet zeker was van een basisplaats, vult momenteel de positie in die Wieffer achterliet. De Algerijns international pakte in de stadsderby tegen Sparta echter een rode kaart. Eerder werd Oussama El Azzouzi van Bologna genoemd als opvolger voor Wieffer.

Ook voor de positie van rechtsbuiten zoekt Feyenoord naar versterking. Vorig seizoen beschikten de Rotterdammers over Yankuba Minteh, die inmiddels ook voor Brighton actief is. De aanvaller was gehuurd van Newcastle United en maakte deze zomer de overstap naar The Seagulls.