Feyenoord slaat bod Nottingham Forest op Gimenez niet direct af

'Feyenoord neemt verbeterd bod in beraad, topsalaris ligt klaar voor Gimenez'

25 augustus om 21:24
Laatste update: 25 augustus om 21:27

Feyenoord zegt niet bij voorbaat nee tegen het verbeterde bod van Nottingham Forest op Santiago Gimenez. Eerdere biedingen op de spits werden resoluut geweigerd, maar het hernieuwde bod van de Engelsen wordt in overweging genomen door de Rotterdammers, zo meldt Voetbal International.

Het huidige bod van Nottingham Forest zou 33 miljoen euro bedragen, inclusief bonussen. Een bedrag dat naar verluidt de vraagprijs van Feyenoord nadert. In eerste instantie leek de Mexicaan zelf niet happig op een overgang naar de Tricky Trees, maar dat de club vastberaden blijft om hem in te lijven, zou voor een 'goed gevoel' hebben gezorgd. Bovendien kan de aanvaller in Nottingham een salaris van 5,8 miljoen euro tegemoet zien. Ook gaat Feyenoord met Gimenez in gesprek over de mogelijke transfer.

De transferdeadline sluit over een week, waarin de kans dus aanwezig lijkt dat Feyenoord Gimenez nog kwijtraakt. Ook voor Lutsharel Geertruida is echter nog altijd interesse van Aston Villa, hoewel de club uit Birmingham op dit moment nog niet concreet is. Volgens het medium zijn de Rotterdammers in de laatste week voor sluiting van de transfermarkt nog op zoek naar een middenvelder, een rechtsbuiten en een vervanger voor Justin Bijlow, die inmiddels het vliegtuig naar Engeland heeft gepakt om zijn huurtransfer naar Southampton af te ronden.