Priske heeft hoge verwachtingen bij Feyenoord

Versterkingen verwacht bij Feyenoord: 'Nieuwe spelers komen, wordt een goede week'

25 augustus om 17:15

Brian Priske baalt van het resultaat en optreden van zijn ploeg op bezoek bij Sparta Rotterdam. De trainer van Feyenoord weet daarnaast zeker dat er nog versterkingen naar De Kuip zullen komen, terwijl hij zich eveneens uitlaat over de wissel van Quinten Timber.

"Het was een lastige wedstrijd voor ons", begint Priske bij ESPN na afloop van de wedstrijd tegen Sparta. Met tien man kwam Feyenoord niet verder dan een 1-1 gelijkspel. "Ik ben teleurgesteld in het resultaat en ook in het optreden. Als je tegen zo'n laag blok als dat van Sparta speelt, heb je ook individuele kwaliteit nodig in bijvoorbeeld de één-tegen-één. In de tweede helft ging het beter. Zelfs met tien man werkten de jongens hard om terug te komen in de wedstrijd."

Doelpuntenmaker Timber was na driekwart wedstrijd duidelijk niet blij met zijn wissel. Priske legt zijn beslissing uit. "Hij is nog steeds bezig met zo fit worden als hij voor zijn blessure was. Ik had daardoor het gevoel dat we hem moesten wisselen op een zeker moment. Hij was ook een van die spelers die met sommige dingen wat moeite had vandaag. Ik weet dat hij niet blij is met zichzelf en alles. Maar ik denk dat deze beslissing vooral een fysieke aard had, omdat we hem niet opnieuw kwijt willen raken."

Priske verwacht ook dat Feyenoord zich nog zal roeren op de transfermarkt, die alweer bijna sluit. "Ik zeg dit al langere tijd, maar ik verwacht dat er nog kwaliteitsspelers zullen komen. Dat wil iedereen, maar zoals ik ook al gezegd heb: zo makkelijk is dat niet. We doen ons best. De jongens die hier zijn werken elke dag hard, maar ik verwacht dat dit een goede week wordt voor ons. Er zullen nieuwe spelers komen, terwijl we nu ook al kwaliteit hier hebben."