Geen scouts aanwezig bij wedstrijd tussen Almere City en PSV

Geen scouts aanwezig bij Almere City-PSV: 'Toen dacht ik in één keer...'

25 augustus om 11:50

Er waren geen scouts aanwezig bij de wedstrijd tussen Almere City en PSV (1-7), zo vertelt Hans Kraay jr. bij Goedemorgen Eredivisie. Volgens de tafelgast zijn de scouts van Europese topclubs alleen nog maar geïnteresseerd in de grote wedstrijden.

"Ik ben altijd heel vroeg bij een wedstrijd en dan ga ik maar kijken of ik ergens wat informatie kan krijgen", begint Kraay zijn verhaal. "Ik liep gisteren rond bij Almere City en ik vroeg aan de mensen die daarover gaan: hoeveel scouts hebben zich aangemeld voor deze wedstrijd? Er waren nul scouts aanwezig met nog acht dagen te gaan (op de transfermarkt, red.)."

"Toen dacht ik in één keer: de scouts uit topcompetities gaan niet meer kijken naar Almere City - PSV", vervolgt Kraay. Hij denkt dat de scouts in Nederland alleen nog maar kijken naar de duels tussen Feyenoord, Ajax en PSV. "Zij gaan niet meer kijken naar wedstrijden, waar je een kwartier hebt om de bal te geven. De buitenlandse clubs zijn alleen maar geïnteresseerd in topwedstrijden."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!