Veerman teleurgesteld door uitblijven transfer

Teleurgestelde Veerman: 'Had meer interesse verwacht, nu een keihard hoofd in'

25 augustus om 06:30
Laatste update: 25 augustus om 07:43

Joey Veerman baalt van het feit dat een transfer naar het buitenland voorlopig uitblijft. De middenvelder van PSV had na het kampioensjaar in Eindhoven gehoopt op een mooie stap, maar heeft er een ruime week voor het sluiten van de markt een hard hoofd in.

"Er is voor mij niks, geen interesse", vertelt Joey Veerman voor de camera van ESPN. "Zijn er dan helemaal geen clubs concreet?", vraagt Hans Kraay Jr. "Ja, de Swift Boys en de Poldervogels, ken je die? Van de All Stars (tv-serie, red.). Die hebben Thomas Acda in het doel", lacht Veerman als een boer met kiespijn. 

Het gebrek aan buitenlandse interesse stelt Veerman teleur, geeft hij eerlijk toe na de ruime zege op Almere City (1-7). "Na een goed seizoen vorig jaar, had ik er wel iets meer van verwacht. Maar goed, het zij zo. Ik heb vandaag gelukkig weer m'n assists kunnen geven, dus daar ga ik maar weer mee door."

Veerman legt zich neer bij nog een jaar in Eindhoven, lijkt het. "Ik heb het bij PSV enorm naar mijn zin, maar je wil wel uitgedaagd worden. Dat is vandaag niet echt het geval geweest. Ik heb er een keihard hoofd in dat er nog wat komt, Hans."