Driessen over Memphis

'Probleem' voor over boulevard rennende Memphis: 'Kan beter bij PSV aankloppen'

24 augustus om 09:12

Valentijn Driessen heeft deze week met verbazing gekeken naar de trainingsvideo's van Memphis Depay in Monaco. Volgens de journalist kan de spits beter bij PSV mee gaan trainen in plaats van 'over de boulevard heen te rennen'. Dat maakt Driessen duidelijk in de podcast Kick-Off van De Telegraaf.  

Afgelopen dinsdag doken er beelden van een sportende Memphis in Monaco. De aanvaller is nog altijd op zoek naar een nieuwe club en leek een signaal af te geven dat hij topfit is. Driessen begrijpt weinig van de Oranje-international. "Dat is een probleem voor die jongen", aldus de journalist. "Want normaal hoor je veel spelers vragen of ze kunnen meetrainen bij een club, maar daar heb ik niks over gehoord. En het lijkt mij toch wel handig om ook bij een club te blijven meetrainen."

"Anders loop je een hele grote achterstand op", gaat Driessen verder. "Het is ondertussen zes weken geleden dat Oranje werd uitgeschakeld. En hij is natuurlijk geblesseerd afgehaakt in die laatste wedstrijd (halve finale tegen Engeland, red.). Dus ik denk dat het heel verstandig is dat hij zich gewoon bij een club meldt om mee te trainen en niet over die boulevard rondjes rent, want dat heeft heel weinig geen zin."

Volgens Driessen kan Memphis beter bij zijn oude club PSV aankloppen. "Dat zou beter zijn dan in Monaco over de boulevard heen te rennen", benadrukt de journalist. "Vaak zie je wel dat spelers bij hun oude club bij de jeugdelftallen kunnen meetrainen. Ik denk dat hij daar meer aan heeft."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!