Blind verbaast zich over situatie van Memphis

Blind verbaast zich over situatie van Memphis: 'Ik vind het wel teleurstellend'

20 augustus om 21:46
Laatste update: 20 augustus om 21:48

Danny Blind vindt het 'teleurstellend' dat Memphis Depay momenteel nog altijd clubloos is. De analist denkt ook dat een stap naar de subtop van Europa goed uit kan pakken voor de Oranje-international.

Memphis is nu al bijna twee maanden clubloos, na zijn transfervrije exit bij Atlético Madrid. In de studio van Ziggo Sport laat Blind zijn licht schijnen over de situatie. "Ik vind het wel teleurstellend dat hij nu nog geen club heeft. Hij is transfervrij, maar heeft niet een heel goed EK gespeeld. Dat zal ongetwijfeld meespelen. Maar je had toch gehoopt dat hij nu al een club had gevonden en weer volop in de running zou zijn, want er wordt al gevoetbald."

"Ik weet niet of dit klopt en hij hier echt de keuze uit heeft", zegt Blind vervolgens over de vermeende interesse van AS Roma, FC Porto en een niet bij naam genoemde Premier League-topclub. "Hij moet nu wel echt een goede keuze maken: de trainer moet hem echt overtuigen dat hij hem heel erg nodig heeft. Je moet het natuurlijk altijd bewijzen, maar Memphis moet voor de basis gehaald worden. Dan kun je misschien beter voor een subtopper kiezen dan een grote naam in de absolute top."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!