Paulo Dybala akkoord met Al Qadsiah

'Dybala akkoord met driejarig contract ter waarde van 75 miljoen euro'

21 augustus om 17:30
Laatste update: 21 augustus om 17:33

Paulo Dybala is persoonlijk akkoord met Al Qadsiah, zo meldt Gianluca di Marzio. De Argentijnse spelmaker kan AS Roma op korte termijn verlaten om een driejarig contract te tekenen in Saudi-Arabië.

Dat Dybala zijn loopbaan spoedig gaat vervolgen in Saudi-Arabië hangt al langere tijd in de lucht. De aanvaller kan een lucratief contract gaan tekenen bij Al Qadsiah, terwijl zijn club AS Roma bereid is om mee te werken aan een transfer. In die transfer lijkt nu een doorbraak gekomen te zijn, meldt Di Marzio.

De Argentijn heeft naar verluidt ingestemd met de voorwaarden van een driejarig contract ter waarde van 75 miljoen euro, inclusief forse bonussen. Enkel AS Roma kan een overstap nog in de weg zitten. De Romeinen hebben momenteel een aanbod van drie miljoen euro op tafel liggen, die mogelijk op kan lopen tot vijf miljoen euro. In het contract van Dybala stond eerder deze zomer nog een clausule van twaalf miljoen euro. Mochten de Romeinen akkoord gaan met het voorstel, zal de deal snel beklonken worden.

Dybala kwam in de openingsronde van de Serie A nog als invaller binnen de lijnen voor AS Roma. De Argentijn kon zijn ploeg echter niet langs Cagliari loodsen (0-0). Dybala blijft daarmee op 34 treffers en achttien assists in 78 officiële wedstrijden voor de Romeinen staan.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!