'AS Roma is bereid om volgende grote Saudische transfer mogelijk te maken'

'AS Roma is bereid om volgende grote Saudische transfer mogelijk te maken'

14 augustus om 15:18
Laatste update: 14 augustus om 15:31

Paulo Dybala gaat zijn loopbaan mogelijk spoedig vervolgen in Saudi-Arabië, zo meldt de Italiaanse tak van Sky Sport. De Argentijn kan een lucratief contract gaan tekenen bij Al Qadsiah, terwijl zijn club AS Roma bereid is om mee te werken aan een transfer.

Dybala kan bij bij Al Qadsiah jaarlijks maar liefst vijftien miljoen euro gaan opstrijken, hoewel hij bij AS Roma een soortgelijk bedrag verdient. Roma kan op zijn beurt een transfersom van twaalf miljoen euro incasseren. De Romeinen staan open voor een transfer van Dybala, doordat hij met zijn salaris flink op de begroting zou drukken. De 38-voudig international zou zelf minder happig zijn op een transfer.

In Rome ligt de Argentijnse middenvelder annex aanvaller nog één jaar vast, maar zijn contract wordt automatisch verlengd tot medio 2026 als hij komend seizoen minimaal vijftien duels speelt.

Twee jaar geleden nam Roma Dybala transfervrij over van Juventus. Tot dusver speelde de linkspoot 77 officiële duels voor de club uit de Italiaanse hoofdstad. Daarin was hij 34 keer trefzeker, terwijl hij ook achttien assists gaf.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!