'Transfer Forbs mogelijk te duur'

'Op losse schroeven: Ajax-transfer mogelijk 'te duur' voor Premier League-club'

20 augustus om 09:13
Laatste update: 20 augustus om 09:44

Carlos Forbs leek op weg naar Wolverhampton Wanderers, maar de aanvaller van Ajax is mogelijk te duur voor de Premier League-club. Dat meldt The Athletic.

Volgens de laatste berichtgeving van onder meer Voetbal International kon Ajax binnen afzienbare tijd een bod verwachten van Wolverhampton Wanderers op Carlos Forbs. De Amsterdammers zouden bij een serieus bedrag mee willen werken aan een transfer van de aanvaller. Dat bedrag is mogelijk zó serieus dat de Forbs-deal te duur wordt voor de Premier League-club. Dat is in ieder geval het gevoel dat heerst bij The Wolves, meldt het doorgaans goed ingevoerde The Athletic.

Forbs werd vorige zomer voor veertien miljoen euro exclusief bonussen overgenomen van Manchester City en tekende een contract tot medio 2028 bij de Amsterdammers. De Portugees staat zelf niet onwelwillend tegenover een transfer naar de Premier League. Forbs denkt zelf beter tot zijn recht te komen bij Wolverhampton, waar hij bovendien meer zou kunnen verdienen.

In 37 wedstrijden voor Ajax scoorde Forbs tot nu toe drie keer. Ook gaf de pijlsnelle aanvaller vijf assists. Dit seizoen is de Portugees geregeld basisspeler onder Francesco Farioli.