Wolves denkt aan Carlos Forbs

Romano meldt groot Ajax-nieuws: serieuze Premier League-interesse in Forbs

9 augustus om 15:08
Laatste update: 9 augustus om 16:52

Wolverhampton Wanderers heeft Carlos Forbs op het oog. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano vrijdag. De aanvaller van Ajax zal concreet in beeld komen zodra Pedro Neto naar Chelsea verkast. 

Die transfer van Neto staat volgens zowel Romano als The Athletic op het punt van gebeuren. The Blues gaan ongeveer 70 miljoen euro betalen voor de diensten van de 24-jarige vleugelaanvaller uit Portugal. Het gat dat hij achterlaat bij de Premier League-club, gaat mogelijk ingevuld worden door Forbs. 

Romano weet dat de aanvaller van Ajax, die afgelopen zomer voor 14 miljoen euro werd overgenomen van Manchester City, hoog op het verlanglijstje van de club prijkt. De komende dagen worden alle mogelijke kandidaten geavalueerd op Molineux. 

Duidelijk is dat Ajax geld nodig heeft. Dat wil het verdienen met uitgaande transfers, die vooralsnog uitblijven. Duidelijk is tegelijkertijd ook dat Forbs onder de nieuwe trainer Francesco Farioli wél in de plannen voorkomt, in tegenstelling tot het afgelopen seizoen. De pijlsnelle aanvaller stond donderdagavond nog in de basis uit bij Panathinaikos. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!