Gimenez in onderhandeling met Nottingham Forest

'Entourage Gimenez in onderhandeling, Feyenoord wil record breken'

19 augustus om 19:24

De entourage van Santiago Gimenez heeft maandag onderhandeld met Nottingham Forest. Dat vertelt Martijn Krabbendam, clubwatcher voor Voetbal International, in het ESPN-programma Voetbalpraat.

Het is bekend dat Nottingham concreet is voor Gimenez (23). "Vandaag (maandag, red.) is er de hele dag onderhandeld tussen Nottingham Forest en de agenten van Gimenez. Het gaat over de transfersom", stelt Krabbendam, die benadrukt dat er niet gezwicht wordt voor 25 miljoen euro. "Maar daar zullen ze wel uitkomen. Als Nottingham iets meer biedt dan Brighton voor Mats Wieffer heeft betaald en Gimenez gaat het record breken, dan is Feyenoord bereid hem te laten gaan."

Wieffer maakte eerder deze zomer voor dertig miljoen euro de overstap naar The Seagulls. Daarmee is hij de duurst uitgaande transfer ooit voor Feyenoord. "Maar de speler moet het ook willen", gaat de journalist verder over Gimenez. "Daar hebben ze het nu over." Krabbendam kan zich voorstellen dat de Mexicaanse spits openstaat voor een move naar Engeland. "Voor hem is het dé kans om in de Premier League te komen."

"Het is heel simpel: Forest is de enige club die concreet is", aldus Krabbendam. "In Spanje hebben ze het geld niet. In Duitsland ook niet. Forest is zijn ticket naar de Premier League, en dat wil toch iedere speler? Ik kan me niet voorstellen dat Gimenez zegt: ik wil daar niet naartoe."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!