'Feyenoord wil veel meer geld zien van Nottingham Forest voor Gimenez'

'Feyenoord zet hakken in het zand en wil veel meer geld zien voor Gimenez'

19 augustus om 12:58
Laatste update: 19 augustus om 13:25

Nottingham Forest overweegt een nieuwe poging te doen voor Santiago Gimenez, meldt The Athletic. Het openingsbod van de Premier League-club werd resoluut van tafel geveegd door Feyenoord.

Nottingham Forest probeerde Feyenoord te overtuigen met een bod van 25 miljoen euro, inclusief bonussen. Dat komt niet in de buurt van de prijs die Dennis te Kloese en co. in gedachten hebben. Het accepteren van het Engelse openingsbod was dan ook geen optie.

De bal ligt nu weer bij Nottingham Forest, dat zich buigt over de vraag of het een nieuwe poging wil doen, aldus The Athletic. Gimenez staat hoog op de lijst bij The Tricky Trees en de Mexicaanse spits (23) heeft wel oren naar een move. Het verschil tussen de clubs is echter aanzienlijk.

Bij Forest staan al twee trefzekere spitsen onder contract: Chris Wood, die zaterdag zijn twaalfde doelpunt in zeventien wedstrijden maakte onder manager Nuno Espirito Santo, en Taiwo Awoniyi. Gimenez wordt omschreven als 'iemand met extra kwaliteiten'.

Nottingham Forest ontsnapte vorig seizoen ondanks een forse puntenstraf aan degradatie. Een jaar geleden shopte de club ook al in de Eredivisie. Ibrahim Sangaré kwam toen voor een slordige 35 miljoen euro over van PSV.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!