Concrete Premier League-interesse in Forbs

'Premier League-club concreet voor Forbs: Portugees ziet stap zelf zitten'

17 augustus om 14:54
Laatste update: 17 augustus om 16:15

Carlos Forbs staat concreet in de belangstelling van Wolverhampton Wanderers. Volgens Voetbal International lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat Ajax een eerste officiële aanbieding binnen zal krijgen.

Forbs zou zelf niet onwelwillend tegenover een stap naar de Premier League staan. Ajax wil zelf ook meewerken aan een vertrek, al moet daar wel een serieus bedrag tegenover staan. De Portugees-Engelse voetballer werd vorige zomer voor veertien miljoen euro exclusief bonussen overgenomen van Manchester City.

De vleugelspeler heeft zelf aangegeven open te staan voor een stap naar Wolves. Ajax-trainer Francesco Farioli wil hem graag bij de selectie houden, omdat hij het gevoel heeft dat hij Forbs op kan poetsen. Forbs denkt zelf beter tot zijn recht te komen in Engeland. Bovendien kan hij beduidend meer verdienen bij Wolverhampton, dat veel Portugezen in dienst heeft. Een persoonlijk akkoord bereiken zal geen probleem zijn, klinkt het.

In Amsterdam speelde Forbs tot nu toe 37 wedstrijden voor de hoofdmacht. Hierin wist hij drie keer te scoren en was hij vijf keer aangever. Zijn huidige marktwaarde wordt ingeschat op zo'n acht miljoen euro. Het is niet duidelijk welk bedrag Ajax verlangt voor de snelle buitenspeler.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!