Celtic en Werder Bremen willen Wijndal overnemen van Ajax

Twee buitenlandse clubs kunnen Wijndal uitweg bieden: 'Ajax wil graag verkopen'

17 augustus om 08:31
Laatste update: 17 augustus om 09:27

Zowel Celtic als Werder Bremen wil Ajax verlossen van Owen Wijndal. Dat meldt Anthony Joseph, journalist van Sky Sports. Ajax zou de linksback graag definitief van de hand doen.

Wijndal kan rekenen op vergaande interesse van zowel Celtic als Werder Bremen. De linksback lijkt in Amsterdam aan zijn laatste weken bezig te zijn. Net als Borna Sosa, Benjamin Tahirovic, Silvano Vos en Naci Ünüvar werd hij verwezen naar Jong Ajax, om zo een vertrek te forceren. Ajax wil dan ook maar al te graag verkopen, meldt Joseph.

Beide clubs hebben naar verluidt al bij Ajax geïnformeerd naar de voorwaarden voor een transfer en de gesprekken zouden al lopen. Wijndal werd vorig seizoen door Ajax verhuurd aan Royal Antwerp, waar hij onder Mark van Bommel uitgroeide tot basisspeler. Mede op basis van die prestaties kan hij rekenen op interesse vanuit het buitenland. Ook PSV zou de Nederlander in de gaten houden.

Naast Wijndal staat ook Sosa op het punt om Ajax te verlaten. Hij zou rond zijn met het Italiaanse Torino en werd zelfs al op het vliegveld gespot met een sjaal van de club.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!