Ajax-bannelingen reageren met groepsfoto

Ajax-bannelingen slaan terug: Vos plaatst foto, Wijndal gaat nog stap verder

7 augustus om 21:25
Laatste update: 7 augustus om 21:15

Silvano Vos en Owen Wijndal lijken af te rekenen met de berichten in de media. Eerstgenoemde plaatste woensdag een foto op Instagram, waarop hij prijkt met de andere Ajax-bannelingen. Wijndal deelt dezelfde foto, maar gaat nog een stapje verder dan zijn teamgenoot.

Borna Sosa, Owen Wijndal, Benji Tahirovic en Naci Ünüvar hebben net als Vos te horen gekregen dat zij niet meer welkom zijn bij het eerste elftal. Zij zouden vervolgens geweigerd hebben om mee te trainen met Jong Ajax. Volgens ESPN-verslaggever Cristian Willaert werken ze liever een individueel programma af. Hoewel dit in het geval van Vos al snel werd tegengesproken, lijkt hij toch af te rekenen met de verhalen.

Vos plaatste woensdag na de training van Jong Ajax een foto op Instagram, waarop hij samen met onder meer zijn mede-bannelingen poseert.

Wijndal gaat in navolging van zijn teamgenoot nog een stapje verder en richt zich in zijn Instagram-verhaal persoonlijk tot Willaert. Wijndal deelt daarop dezelfde foto als Vos, maar tagt daarbij de verslaggever en zet achter zijn naam een emoji die een vinger voor zijn mond houdt. Van 'werkweigering' lijkt zodoende geen sprake. Het vijftal mag desondanks nog altijd uitzien naar een nieuwe club. Bij Ajax lijkt weinig toekomst voor hen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!