PSV gaat Boscagli niet verkopen

PSV gaat transferverzoek niet inwilligen: 'Geen noodzaak spelers te verkopen'

16 augustus om 14:42

Marcel Brands heeft gereageerd op de transferperikelen rond Oliver Boscagli. De 26-jarige verdediger wil zijn carrière graag voortzetten bij Brighton & Hove Albion, maar PSV is niet van plan hem te laten gaan. 

ESPN trok Brands voor de camera voor een snelle reactie, nadat eerder de vertrekwens van Boscagli duidelijk werd. De zaakwaarnemer van de verdediger was daarom ook in de buurt, maar Brands is niet van plan snel zaken te gaan doen."Nee, dit is een speler die we pertinent in huis willen houden", stelt de algemeen directeur van PSV. "Er is geen noodzaak om spelers te verkopen. Er zal misschien ergens nog een uitzondering voorkomen, maar Boscagli is een speler die we willen behouden."

Brighton heeft naar verluidt een bod van tussen de 8 en 10 miljoen euro neergelegd bij PSV, maar daar lijken de Eindhovenaren vooralsnog niet voor te zwichten. Boscagli wil zelf de stap naar de Premier League graag maken. De verdediger acht de tijd rijp voor een stap hogerop en kan in Engeland bovendien veel meer salaris opstrijken. Het contract van Boscagli loopt tot medio 2025. Pogingen om zijn verbintenis te verlengen liepen op niets uit. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!