Osimhen dient vertrekwens in bij Napoli

Steraanvaller Napoli dient kraakheldere vertrekwens in: 'Hij wil gaan'

11 augustus om 09:15
Laatste update: 11 augustus om 09:28

Victor Osimhen heeft het bestuur van SC Napoli op de hoogte gesteld van zijn vertrekwens. Dat heeft technisch directeur Giovanni Manna bevestigd. Mocht de Nigeriaanse topspits daadwerkelijk een transfer maken, dan heeft dat mogelijk ook gevolgen voor de toekomst van Romelu Lukaku

Osimhen lijkt al geruime tijd te hinten op een vertrek bij Napoli. Ook vorig seizoen, na de historische Scudetto, leek de Nigeriaan even op weg naar de uitgang. Hij bleef uiteindelijk, maar daar komt binnenkort mogelijk verandering in. 'Victor Osimhen heeft de club om een transfer gevraagd. Hij wil gaan", aldus Manna in gesprek met Mediaset. 

"De situatie is duidelijk. Er waren voor hem al kansen om vorige zomer te vertrekken. Victor wil weg. We zullen zien hoe de komende twintig dagen lopen", vervolgt de directeur. Mogelijk verkast Osimhen, al dan niet op huurbasis, naar Chelsea. The Blues zijn naar verluidt geïnteresseerd in de spits. 

Lukaku zou in dat geval de omgekeerde weg kunnen bewandelen. De Belg is deze zomer teruggekeerd bij Chelsea, maar daar is op dit moment geen toekomst voor hem. Antonio Conte, de trainer van Napoli, is zeer gecharmeerd van de ervaren spits.

Er zou tussen Napoli en Chelsea al gesproken zijn over een ruildeal inzake Lukaku en Osimhen, die tot dusver 133 officiële wedstrijden voor Napoli speelde. Daarin was de 25-jarige spits goed voor 76 doelpunten.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!