Neto én Omorodion arriveren bij Chelsea

'Chelsea werkt aan dubbeldeal: aanvalsduo meldt zich zaterdag in Londen'

10 augustus om 13:18

Chelsea is dichtbij de komst van zowel Pedro Neto als Samu Omorodion. Waar eerstgenoemde, volgens Fabrizio Romano, momenteel zijn medische keuring aan het ondergaan is, staat ook de spits van Atlético Madrid op het punt om voet te zetten op Stamford Bridge.

Wolverhampton Wanderes gaat de 24-jarige Neto voor zestig miljoen euro verkopen, meldden Romano en de BBC al in een eerder stadium. De deal tussen Wolves en Chelsea lijkt een kettingreactie in gang te zetten, waarbij Ajax mogelijk Forbs kan slijten. De Portugese aanvaller wordt in het Molineux Stadium gezien als een belangrijke kandidaat om Neto te vervangen.

Omorodion gaat Chelsea op zijn beurt ruim veertig miljoen euro kosten, weet Romano. Waar Neto bezig is de medische testen af te leggen, landt ook de Spanjaard zaterdag in Londen om de deal volledig af te ronden. Hij gaat bij Chelsea een contract voor zeven jaar tekenen.

Omorodion werd afgelopen seizoen door Atlético uitgeleend aan Alavés en scoorde daar negen keer. Bij Chelsea gaat hij in de punt van de aanval stevige concurrentie krijgen in de naam van Nicolas Jackson, Armando Broja, David Datro Fofana, Deivid Washington en Marc Guiu.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!